Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Catalunya se encamina a un primer pleno de investidura como cuenta atrás electoral
La frustración de la derecha agrava el choque entre poderes, por Esther Palomera
OPINIÓN | 'Una desgracia llamada Macron', por Enric González

La Pobla de Farnals implantarà una taxa per a autocaravanes per a cobrir les despeses de l'àrea d'estacionament municipal

Àrea d'autocaravanes de la Pobla de Farnals.

Toni Cuquerella

0

El Govern de La Pobla de Farnals portarà a la pròxima junta de govern local la proposta d'establir un preu públic per a les autocaravanes que aparquen en l'àrea d'estacionament municipal. La iniciativa ha rebut un suport majoritari en la comissió informativa, la qual cosa anticipa que la proposta tirarà avant.

L'alcalde de la localitat, Enric Palanca, comenta que la implementació d'aquest preu públic respon a “la necessitat d'evitar un efecte crida provocat per la gratuïtat del servei”. A més, aquest cobrament té com a objectiu cobrir les despeses de manteniment del recinte, assegurant que les persones usuàries contribuïsquen a la cura de l'àrea d'autocaravanes.

En el ple del mes de març, l'Ajuntament ja va aprovar una modificació de l'ordenança que regula l'estacionament de caravanes en sòl públic. Aquesta regulació es troba dins de l'Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana i Bon Govern i tenia com a objectiu desenvolupar i actualitzar la normativa municipal per a promoure una convivència pacífica i equitativa.

Àrea d'autocaravanes

L'Ajuntament de La Pobla de Farnals va inaugurar l'agost de 2022 l'àrea d'estacionament públic per a autocaravanes, una iniciativa que es va dur a terme gràcies a ser la proposta més votada en els pressupostos participatius de 2021.

La zona està situada a la platja i l'àrea compta amb 20 parcel·les i un espai exclusivament dissenyat per a la connexió d'aigües residuals i aigua potable.

La implementació d'aquest preu públic garantirà que l'àrea d'autocaravanes continue sent un espai ben conservat, responent a les necessitats de les persones que ho utilitzen.

Etiquetas
stats