Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L’asfalt de les zones per als vianants de la plaça de l’Ajuntament serà menys roig (i esvarós) que el paviment que va posar Barberá en les voreres

El paviment instal·lat al carrer de Sant Pere,  idèntic al qual es posarà en la plaça de l'Ajuntament

Carlos Navarro Castelló

0

La Regidoria de Desenvolupament Urbà de València escometrà el reasfaltatge dels 12.000 metres quadrats de zones noves per als vianants de la plaça de l’Ajuntament el mes vinent de juny.

Així ho han confirmat fonts de la delegació que dirigeix la vicealcaldessa, Sandra Gómez, les quals han informat que la inversió prevista és de 600.000 euros.

Les mateixes fonts han explicat que es tracta del mateix paviment que es va instal·lar fa poc al carrer de Sant Pere del Cabanyal, en el marc de les obres de reurbanització de la via esmentada.

En concret, es tracta d’un asfaltatge polit amb àrids de color roig que subratlla perfectament l’espai recuperat per a la ciutadania.

Malgrat les crítiques llançades des d’alguns àmbits conservadors pel pretés color roig de l’espai, la realitat és que el to serà molt menys rogenc que el dels rajols que en el seu moment va triar l’exalcaldessa Rita Barberá (PP) per a les voreres de la plaça.

El paviment d’aquestes voreres s’ha assenyalat com un dels principals problemes per solucionar, perquè és molt esvarós, en el marc del procés participatiu que es va desenvolupar per a elaborar el projecte definitiu de reurbanització.

De moment, i a falta de la instal·lació de jocs infantils, elements d’ombra i mobiliari, que s’executarà en els pròxims dies, la ciutadania ja ha començat a ocupar les noves zones per als vianants de la plaça, fins i tot per a jugar al tenis, com es pot veure en el vídeo següent penjat en Twitter.

Etiquetas
stats