Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Crisi en el govern de València en forçar el PSPV en la comissió de l'EMT que Grezzi no estiga en les compareixences

El regidor valencià de Mobilitat, Giuseppe Grezzi

Carlos Navarro Castelló

València —

0

Brega entre Compromís i el PSPV a compte de la comissió de treball que investigarà el robatori de 4 milions d'euros en l'Empresa Municipal de Transports.

En la reunió a la qual han assistit els 9 membres del consell d'administració (3 Compromís, 2 PSPV, 2 PP, Cs 1 i 1 Vox) s'ha votat el calendari de les compareixences així com les persones que acudiran declarar.

Els ànims s'han encés quan els membres del PSPV, Els regidors Elisa Valía i Ramón Vilar, han proposat que el president de l'EMT i regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi (Compromís), no estiga present en les declaracions del personal de l'empresa per a evitar que se senten limitats o coaccionats.

Davant la negativa dels consellers de Compromís, s'ha procedit a la votació i finalment la mesura ha tirat avant amb els vots del PSPV, PP, Cs i Vox.

Malgrat la votació, Grezzi ha amenaçat amb estar present en totes les compareixences, segons han informat els diferents consellers després de la reunió.

El vicealcalde Sergi Campillo (Compromís) ha assegurat que havien arribat a un acord amb els socialistes perquè els treballadors decidiren si algun membre del consell els coartava a l'hora de declarar i que no entenen per què el PSPV no l'ha respectat.

Els socialistes sí que s'han alineat amb Compromís per a evitar que l'alcalde Joan Ribó comparega en la comissió.

Etiquetas
stats