Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ximo Puig assegura que les noves mesures permeten “tornar a un estat d'activitat quasi plena”

Ximo Puig durant la declaració institucional.

elDiariocv

0

Les noves mesures contra la COVID-19 adoptades pel Govern valencià permeten “tornar a un estat d'activitat quasi plena”. Així ho ha assegurat el president autonòmic, Ximo Puig, en una declaració institucional aquest dissabte, en referència al retard de l'inici del toc de queda a partir de mitjanit, l'ampliació a 10 persones del màxim en grups i l'ampliació de l'horari de l'hostaleria fins a les 23.30. “Són tres avanços que impulsaran l'activitat de milers de negocis”, ha indicat.

Segons Puig, que s'ha dirigit aquest dissabte als ciutadans mitjançant una declaració institucional, els valencians “han estat a l'altura d'aquest moment històric: el pitjor de l'últim segle”. “Podem sentir orgull”, ha afegit, de ser una referència europea o de saber protegir la vida. Es referia al fet que la Comunitat Valenciana porta setmanes amb els índexs més baixos d'incidència de la pandèmia.

Després de recordar els morts pel coronavirus, el president valencià ha vaticinat que “ara entrem en una nova dinàmica” gràcies al bon ritme de vacunació. En la Comunitat Valenciana, amb l'administració de 270.000 vacunes durant la setmana passada, ja quasi s'arriba a la xifra de dos milions de dosis inoculades, ha ressaltat Puig, que a més ha explicat que tots els majors de 75 anys tenen la pauta completa, que la campanya continua avançant amb les persones d'entre 60 i 75 anys i que a la fi de mes tots els majors de 60 anys estaran vacunats, almenys, amb una dosi. També que la previsió és vacunar durant el mes de juny als majors de 50 anys.

Etiquetas
stats