Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una agressió grupal d’ultres a Castelló deixa un membre d’un col·lectiu antifeixista en l’UCI

Imagen del colectivo Cosa Nostra Antifascista de Castelló.

Laura Martínez

0

La Policia Nacional investiga una agressió grupal a un home de 32 anys a Castelló. La víctima, que pertanyia a un col·lectiu antifeixista del municipi, està ingressat en l’UCI de l’Hospital General de Castelló amb pronòstic reservat.

Segons apunten mitjans locals, prop de 30 persones armades amb bats de beisbol i barres metàl·liques van agredir el jove durant la nit de dissabte, en l’inici de les festes de la Magdalena. Testimonis van telefonar al 112 alertant d’un grup amb el rostre cobert. El col·lectiu juvenil Cosa Nostra Castelló Antifa Social Club, a què pertany el jove ferit, estava en un sopar al carrer en el marc de les festes crítiques, la “Magdalena insurrecta”.

El col·lectiu ha publicat un missatge en xarxes socials en què apunta “Tenim molt clar de resistir és véncer. Gràcies i molt d’amor a les que es juguen la llibertat i fins i tot el cos per no cedir i confrontar la reacció que va intentar amb totes les seues forces repressives i els seus pinxos aturar un Castelló crític, solidari i antifeixista, cosa que mai aconseguiran”.

El col·lectiu juvenil antifeixista fa “responsable polític” dels incidents el regidor de Seguretat de Castelló, Antonio Ortolá, de Vox, pel seu discurs “incendiari”. Fonts de la Policia Nacional apunten que encara no s’ha produït cap detenció en el marc de la investigació.

Els membres de l’agrupació antifeixista de Castelló ja han patit altres atacs. En un acte organitzat juntament amb Subversives Castelló, un home armat va amenaçar una de les participants, el setembre del 2021.

Etiquetas
stats