La portada de mañana
Acceder
La vacunación infantil avanza desigual, del 30% en Baleares al 80% de Galicia
La tensión con Rusia resucita a una OTAN en crisis existencial
Análisis - 'La hora de la verdad para Laura Borràs', por Neus Tomàs

Atac homòfob a Gandia al 'Mural de la Diversitat' que commemora l'Orgull LGTBI amb un bes entre dues xiques

Imatge del mural de commemoració de l'Orgull LGTBI que ha patit l'atac

Imatge del mural de commemoració de l'Orgull LGTBI que ha patit l'atac

El 'Mural de la Diversitat' inaugurat el 6 de juny a Gandia per a commemorar l'Orgull LGTBI va patir aquest passat dilluns un atac homòfob després de tapar-se amb pintura d'esprai blanc el seu motiu central que representava el bes de dues xiques.

El mural s'havia representat en un mur lateral de l'antiga Guarderia Wilson, cedit pels seus propietaris per a l'actuació. L'obra es titula 'Love is Love', i el seu autor, Flug, va comentar que “representa a dues amigues que, sense ser parella, van decidir besar-se de forma espontània i valenta al pas d'una manifestació homófoba a París”.

Des del govern local i també diverses entitats han condemnat aquests fets. L'ajuntament de Gandia ja s'ha posat en contacte amb l'autor perquè repare el dany generat.

“Malgrat la tristesa i el rebuig cap a la intolerància, ens encoratja encara més a continuar treballant per a acabar amb totes les formes de LGTBfobia en la nostra societat, perquè només l'amor conquistarà l'odi”, ha recalcat la vicealcaldesa i regidor d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques.

Etiquetas

Descubre nuestras apps

stats