Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ciudadanos prescindeix a Gandia de l'edil que va retornar l'alcaldia al PSPV i va rebutjar donar suport a la moció de censura del PP

Ciro Palmer, únic regidor de Ciudadanos a Gandia

Toni Cuquerella

0

Ciudadanos no ha quedat satisfet amb el treball de l'edil amb el qual ha debutat a l'ajuntament de Gandia, Ciro Palmer. Entre els seus principals moments crucials haver retornat l'alcaldia al PSPV de Diana Morant, posant fi a la legislatura del PP amb Artur Torró, i frustrar també l'intent del PP de presentar una moció de censura per a recuperar la vara de comandament en la capital de la Safor.

El vot de Palmer va ser decisiu per a ajudar a pujar a Morant com a alcaldessa al juny de 2015, ja que va sumar el número 13 (al costat dels del PSPV i Més Gandia), contra els 12 del PP. Això li va valdre les crítiques de la bancada popular que van arribar al nivell personal, segons ha reconegut el propi edil de Ciudadanos. Però a més va haver-hi un segon intent de recompondre una aliança conservadora amb una moció de censura impulsada pel PP que va frustrar el propi Palmer al març de 2017, després de denunciar novament pressions i amenaces.

Davant les eleccions del pròxim 26 de maig Ciro Palmer s'havia postulat per a repetir com a candidat, però Ciutadans ho ha rebutjat i ha elegit com a candidat a Pascal Renolt, empresari i DJ, que feia ell mateix l'anunci en les seues xarxes socials. Davant aquesta situació s'obri una crisi dins del partit taronja a Gandia, des d'on es recorda que la militància de Renolt és molt recent, ja que es va afiliar al partit just abans de Nadal.

Cal recordar que Ciro Palmer va ser durant 15 anys afiliat del PP, dels quals 6 va ser secretari local del partit a Gandia, però en 2007 va abandonar el PP per a crear la Plataforma de Gandia i va acabar finalment recalant en Ciutadans. Durant aquesta legislatura ha assumit la gestió de la delegació de Setmana Santa de Gandia.

Etiquetas
stats