Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

5.000 persones demanen fer realitat el projecte del Tren de la Costa Gandia-Oliva-Dénia

Els llums dels mòbils dels assistents es van encentre per reivindicar la infraestructura costera

Toni Cuquerella

Sota el lema #DonemLlumAlTren al voltant de 5.000 persones -segons la policia local- es van concentrar la vesprada del passat dissabte a Oliva per a reivindicar el conegut com a 'Tren de la Costa' Gandia-Oliva-Dénia.

L'acte per a reclamar la volta d'aquesta infraestructura desapareguda en 1974 va reunir a polítics, sindicats, empresaris i societat civil de les comarques involucrades en aquesta lluita, la Safor i la Marina Alta. Entre ells van estar els alcaldes de les ciutats protagonistes David gonzález (Oliva), Diana Morant (Gandia) i Vicent Grimalt (Dénia) a més de representants polítics com el president de les Corts, Enric Morera, i els diputats en el Congrés Joan Baldoví (Compromís) i Àngela Ballester (Podem).

El manifest llegit en l'acte exigia que el Pla Director de Millores de la Xarxa de Rodalies que signaran aquest dilluns el President de la Generalitat, Ximo Puig, i el Ministeri de Foment, Íñigo de la Serna, incloga la primera fase íntegra del Tren de la Costa. Actualment aquest pla. que preveu la inversió de 800 milions, únicament inclou el desdoblament de la línia entre Cullera i Gandia.

Etiquetas
stats