Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sanitat disposa del pla funcional per a l’ampliació de l’hospital d’Alcoi

Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Toni Cuquerella

0

La Conselleria disposa ja del pla funcional per a ampliar l’hospital d’Alcoi, que està pressupostat en onze milions d’euros, “per a adequar el centre hospitalari a les necessitats assistencials des del punt de vista arquitectònic”.

Així ho ha afirmat el conseller Marciano Gómez en la seua visita a Alcoi, qui ha afegit que en este moment, “està pendent que l’Ajuntament atorgue la llicència d’edificabilitat” i ha confiat que “es resolga prompte”.

A més, Gómez s’ha referit a l’ampliació del centre de salut de La Bassa, el pressupost del qual ascendix a 8.300.000 euros, que es durà a terme en els pròxims quatre anys.

El conseller de Sanitat ha fet estes declaracions en el transcurs de la visita a l’hospital d’Alcoi, en què s’ha reunit amb els caps de servei i coordinadors d’equips d’Atenció Primària, junt amb el gerent, Alfredo Rizo, i la resta de l’equip directiu del Departament de Salut d’Alcoi, que forma part de l’Agrupació Sanitària Interdepartamental (ASI) Alacant Centre.

Marciano Gómez ha agraït als professionals la labor realitzada en els últims mesos, en els quals “s’ha aconseguit des de l’estabilització de la Unitat d’Arrítmies fins a estar al dia amb les colonoscòpies del cribratge de càncer còlon, o ser el millor departament en el cribratge de mama, perquè quan es diagnostica una patologia de mama les pacients són vistes abans de huit setmanes”.

Així mateix, ha detallat que “la Conselleria de Sanitat està fent una inversió de 6 milions d’euros per a facilitar els elements de confort i d’accessibilitat dels ciutadans a alguns centres de salut del Departament, i s’estan duent a terme actuacions a l’hospital”. A més, es dotarà l’hospital d’un segon TAC i s’adquirirà la tecnologia necessària per a realitzar ecoendoscòpies.

Etiquetas
stats