Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'alcalde d'Elx exigirà explicacions al ministeri i al museu per la formiga en la cara de la Dama

Imatge de la Dama d'Elx a la seua vitrina del Museo Arqueológico Nacional

Toni Cuquerella

L'alcalde d'Elx, el socialista, Carlos González, ha anunciat a través del seu compte de twitter que exigirà explicacions tant al Ministeri de Cultura com al Museo Arqueológico Nacional, sobre les condicions de seguretat i de conservació de la Dama d'Elx, després que un tuiter penjara un vídeo amb una formiga corrent sobre la cara de l'obra ibèrica.

Cal recordar que la Dama d'Elx ha sigut objecte de reivindicacions perquè torne a terres valencianes, després de ser exposada durant més d'un segle entre París i Madrid. No obstant açò des del Ministeri de Cultura s'ha rebutjat la petició argumentant, precisament, les exigències de conservació de l'obra mil·lenària.

D'altra banda, i després de la polèmica originada, el tuiter JColosus (@MisterAllnut) que va divulgar el vídeo de denúncia del passeig de la formiga sobre la Dama d'Elx, ha esborrat el tuit que ha causat la revolada.

Etiquetas
stats