El PP arriba a l'alcaldia de Vilallonga amb el suport de Compromís en compliment del pacte de govern

Román Garrigós, nou alcalde de Vilallonga pel PP.

Román Garrigós, del PP, ha sigut investit aquest dimecres nou alcalde de Vilallonga amb el suport de Compromís, donant relleu així a Domingo García, el fins ara primer edil per la coalició valencianista. El saló de plens de l'ajuntament l'acollia dues sessions consecutives per a propiciar el canvi de mans de la vara de comandament en compliment del pacte de govern aconseguit fa dos anys.

Després de la renúncia de García, Garrigós ha aconseguit l'alcaldia amb els vots dels dos regidors del PP, els dos de Compromís i els dos de Fer Poble, i en contra els 5 dels edils del PSPV que van donar suport a la candidatura d'Enric Llorca. L'associació dels tres partits es va produir en 2019 precisament per a desallotjar del poder al socialista Llorca, qui va ser alcalde de la localitat de la Safor entre 2007 i 2015.

A la presa de possessió de Román Garrigós han assistit dirigents del PP com el secretari general provincial, Vicente Mompó; l'alcalde Xeraco, Avelino Mascarell; i Pepe Todolí en representació del PPCV; el portaveu municipal a Gandia, Víctor Soler; regidors d'altres municipis i el diputat en el Congrés, Óscar Gamazo.

Etiquetas

Descubre nuestras apps