Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Sis editorials impulsen una campanya en 60 llibreries per a regalar llibres valencians per Nadal

Biblioteca Pública de València

elDiariocv

València —

Per segon any consecutiu, Va de Llibres organitza la seua festa 'Porrat de Santa Llúcia', una iniciativa en la qual convida a regalar llibres valencians en Nadal. En aquesta ocasió, més de 60 llibreries s'han unit per a fomentar les compres en el xicotet comerç local.

La campanya dóna continuïtat a la iniciada l'any passat entre editorials i llibreries valencianes per a promocionar el llibre en valencià. Naix de la col·laboració entre editorials i llibreries valencianes de tot el territori, des de Vinarós i Morella fins a Elx.

La iniciativa recomana llibres com: La memòria de les ones , de Pepa Guardiola (Balandra Ed.); País Valencià. Avui i demà, de Marina Aparicio i d'altres (Balandra Ed.); El Mondúver a tir de pedra , de V. Cervera i O Martí (Bullent); La llum de les estrelles mortes, de J.M. Vidal (Bullent);Verdcel. De plantes, talaies i cims (i un aroma), de Verdcel (Edicions 96); Odissea, el viatge de Ningú, d'Elies Monxolí (Edicions 96);Tirant Lo Blanc per a infants, de Salvador Vendrell (Onada Edicions); 20.000 llegües de viatge submarí, d'Antonis Papatheodoulou (Onada Edicions); Joan Baldoví. En clau valenciana, de Salvador Vendrell (Perifèric Edicions); Nosaltres, els fusterians, edició de S. Vendrell i J. Lozano (Perifèric Edicions); Jo sóc així i això no és un problema, de Fani Grande (Vincle), y El món de Pao, de J. Arrandis, P. Ferrando i J. Arrandis (Vincle).

Etiquetas
stats