Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Jocs i nadaletes per als més xicotets

El cantautor Dani Miquel

Moisés Pérez

València —

En Nadal hi ha una màxima que sol complir-se. “Els més petits són els reis de la casa”, se sol dir. Més quan la tradició marca que el dia 28 de desembre són ells els qui ostenten el poder i decideixen què fer en cada llar. I aquest dilluns no serà diferent.

Per acontentar als més petits, la Sala Russafa de València ha preparat un espectacle destinat a ells. Amb el títol ‘A Nadal un pas de pardal’, el cantautor valencià Dani Miquel serà l'encarregat de despertar les riallades i les ànsies de jugar intrínseques del públic infantil. El còctel d'humor i música seran les armes que utilitzarà per aconseguir-ho.

Una actuació en la qual Miquel recuperarà i actualitzarà bona part del repertori de les nadales valencianes més clàssics. Peces populars com ‘Camina Maria’ o ‘La nit de Nadal’ tindran el seu lloc durant el concert del cantautor de l'Alcúdia. També noves incorporacions musicals com ‘Dolços de Nadal’ i altres nadales tradicionals de poblacions com Callosa d’Ensarrià o Benicarló.

Unes cançons destinades als nens que estaran ambientades al ritme d'un dels instruments més tradicionals del País Valencià: la dolçaina. Tot, comandat per un dels músics més atípics i únics de l'escena valenciana. Els més petits podran ser de nou els reis de la casa. Però aquesta vegada, també, a la Sala Russafa.

Etiquetas
stats