Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

À Punt Mèdia inicia les emissions de ràdio en proves

Imatge dels estudis de ràdio d'À Punt Mèdia

Toni Cuquerella

La futura ràdio autonòmica de À Punt Mitjana ha anunciat que aquest dilluns comença les seues emissions en prova, per a açò utilitza les tres principals freqüències que ja s'empraven en l'antiga Ràdio 9 (Nou Ràdio, en els seus últims anys). Aquesta són una per província: la 102.2 FM el València, la 96.5 FM a Alacant i la 103.7 FM a Castelló.

Des d'À Punt ja es va avançar que la de Jèssica Crespo serà la primera veu que se sentirà del nou ens públic autonòmic, amb un magazín cultural i social que començarà a emetre en desembre una vegada per setmana. Aquesta emissions es realitzaran des dels estudis de Burjassot, el centre de producció de À Punt.

Aquestes emissions en proves es realitzen després que a la fi de l'agost passat À Punt també estrenara carta d'ajust en els seus futurs canals de televisió. D'aquesta forma es completa el primer pas de prova dels canals amb els quals es vol engegar la nova radiotelevisió valenciana durant els pròxims mesos.

Etiquetas
stats