eldiario.es

9
Menú

Diana Morant deixa la Diputació de València per a "centrar-se" en l'alcaldia de Gandia

La delegada de Mancomunitats i Comarcalització serà substituïda per Salvador Femenia, alcalde de l'Alqueria de la Comtessa

- PUBLICIDAD -
Jorge Rodríguez, presidente de la Diputación, y Diana Morant

Jorge Rodríguez, president de la Diputació, i Diana Morant

"Gandia és i ha sigut sempre el meu projecte. I quan desenvolupes l'exercici de la política has de saber on has d'estar en cada moment". Amb aquestes paraules Diana Morant s'acomiadava dels seus quasi dos anys com a diputada provincial pel PSPV de la Safor en la Diputació de València per a "centrar tots els meus esforços en Gandia".

Morant, que ha exercit la delegació de Mancomunitats i Comarcalització en la Diputació de València, ha presentat la seua renúncia com a diputada provincial al president Jorge Rodríguez, i serà substituïda en el ple d'aquest mes per Salvador Femenia, alcalde de l'Alqueria de la Comtessa.

Morant a través d'un comunicat, la seua eixida del grup del PSPV en la Diputació es correspon a “motius personals” i a “la intenció de reforçar la seua presència a Gandia”. A principi de legislatura no van faltar les veus de l'oposició que li recriminaven tenir més presència a València que en la ciutat ducal i ara, passat el perill d'una possible moció de censura ja que la relació entre PP i Ciudadanos de Gandia està trencada, Morant pretén afermar la seua posició de cara als comicis de 2019.

L'encara diputada va traslladar la notícia durant la junta de govern anterior a l'últim ple, celebrat la setmana passada, quan va comunicar al president de la Diputació, el també socialista Jorge Rodríguez, la seua intenció d'abandonar la corporació.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha