eldiario.es

9

Diana Morant deixa la Diputació de València per a "centrar-se" en l'alcaldia de Gandia

La delegada de Mancomunitats i Comarcalització serà substituïda per Salvador Femenia, alcalde de l'Alqueria de la Comtessa

Jorge Rodríguez, presidente de la Diputación, y Diana Morant

Jorge Rodríguez, president de la Diputació, i Diana Morant

"Gandia és i ha sigut sempre el meu projecte. I quan desenvolupes l'exercici de la política has de saber on has d'estar en cada moment". Amb aquestes paraules Diana Morant s'acomiadava dels seus quasi dos anys com a diputada provincial pel PSPV de la Safor en la Diputació de València per a "centrar tots els meus esforços en Gandia".

Morant, que ha exercit la delegació de Mancomunitats i Comarcalització en la Diputació de València, ha presentat la seua renúncia com a diputada provincial al president Jorge Rodríguez, i serà substituïda en el ple d'aquest mes per Salvador Femenia, alcalde de l'Alqueria de la Comtessa.

Morant a través d'un comunicat, la seua eixida del grup del PSPV en la Diputació es correspon a “motius personals” i a “la intenció de reforçar la seua presència a Gandia”. A principi de legislatura no van faltar les veus de l'oposició que li recriminaven tenir més presència a València que en la ciutat ducal i ara, passat el perill d'una possible moció de censura ja que la relació entre PP i Ciudadanos de Gandia està trencada, Morant pretén afermar la seua posició de cara als comicis de 2019.

L'encara diputada va traslladar la notícia durant la junta de govern anterior a l'últim ple, celebrat la setmana passada, quan va comunicar al president de la Diputació, el també socialista Jorge Rodríguez, la seua intenció d'abandonar la corporació.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha