Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Salut Pública inicia un cribratge amb test entre el personal de les presons valencianes per descartar possibles contagis

El centre penitenciari de Picassent, a València.

Carlos Navarro Castelló

València —

0

Sota la supervisió de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat, s'ha iniciat un procés de cribratge per a detectar possibles casos de coronavirus entre els funcionaris de presons de la Comunitat Valenciana.

Segons ha informat a eldiario.es la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, els professionals del centre penitenciari de Castelló ja s’han fet el test ràpid i tots han donat resultat negatiu.

“En el de Picassent comencen les proves dilluns que ve 22 de juny entre els 798 funcionaris, els quals es desplaçaran a l’Hospital General per a la presa de mostres amb què es farà el test serològic, que es complementarà amb prova PCR en els casos positius”, ha explicat.

Navarro ha comentat que “a les presons d’Alacant i Villena també s’ha aprovat la realització d’aquestes proves amb la col·laboració del mateix personal dels centres penitenciaris”.

La secretària autonòmica ha afegit que aquestes accions són “cribratges que s’organitzen des de Salut Pública igual que els que estem efectuant entre tot el personal d’assistència d’ajuda domiciliària de tota la Comunitat Valenciana, per a la qual cosa anem contactant amb cada Ajuntament per fer aquestes proves”.

Etiquetas
stats