Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Borriana aconsegueix la titularitat del col·legi públic d'educació especial Pla d'Hortolans

Trobada entre la delegació de Borriana amb la presidenta de la Diputació de Castelló.

Toni Cuquerella

0

L'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, al costat del regidor d'Educació, Alejandro Clausell, han acudit aquesta setmana a la Diputació Provincial de Castelló amb la finalitat de rubricar la cessió del traspàs de la titularitat del CEEI Públic Pla d'Hortolans a l'Ajuntament de Borriana. Després de la signatura de la mutació demanial de l'immoble, a partir d'ara serà el consistori borrianenc l'encarregat de mantindre el seu ús com a centre d'educació especial.

Per part seua, l'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, ha agraït a la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, “el compromís amb Borriana, fent realitat i formalitzant, la cessió per a escometre les obres de remodelació del centre educatiu”.

Cal recordar, que l'Ajuntament de Borriana té aprovada per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport la proposta de reforma integral d'aquest centre educatiu, després de la seua sol·licitud perquè aquesta actuació fora inclosa en el Pla Edificant.

El CEE Pla d’Hortolans es va inaugurar l'any 1984 i és un centre d'àmbit comarcal, dedicat específicament a l'Educació Especial, que atén les necessitats educatives especials de caràcter permanent de l'alumnat degudes a la diversitat funcional.

Etiquetas
stats