Perfil del municipi lliure de Covid: xicotet, de l'interior i mal comunicat

Carrícola, municipi situat en la serra del Benicadell a la Vall d'Albaida.

En la Comunitat Valenciana un total de 36 municipis resisteixen encara sense tindre a cap veí que haja sigut contagiat de Covid-19 en tota la pandèmia. El perfil del municipi és de grandària xicoteta, amb població envellida, de l'interior -especialment de zona muntanyenca- i per tant mal comunicat.

La població amb més habitants té 571 veïns, com és la Vall de Gallinera, a la Marina Alta, mentre el més xicotet és Sempere, a la Vall d'Albaida, amb 34 habitants. Les zones són l'interior i muntanyenc amb comunicacions difícils, és el cas del Racó d'Ademuz, la serra del Benicadell a la Vall d'Albaida, l'interior de la Marina. La resta són illots en diverses comarques, algun en zona costanera.

Els municipis lliures de coronavirus fins al moment són Aielo de Rugat, Almedíjar, Arañuel, Argelita, Beniardá, Benifato, Benillup, Bolulla, Carrícola, Casas Altas, Castell de Cabres, Castielfabib, Confrides, el Castell de Guadalest, Espadilla, Facheca, Famorca, Fuente la Reina, Fuentes de Ayódar, Gátova, Guardamar de la Safor, Herbés, la Serratella, Ludiente, Palanques, Puebla de San Miguel, Sacañet, Segart, Sempere, Terrateig, Tollos, Torralba del Pinar, Vall de Gallinera, Vallés, Vallibona i Zorita del Maestrazgo.

Etiquetas
Publicado el
21 de enero de 2021 - 10:30 h

Descubre nuestras apps

stats