Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Homenatge a tres a Chaplin

Imatge de la funció

Moisés Pérez

València —

Charles Chaplin és el gran mestre del cinema mut. Les seues pel·lícules marcaren una epoca en un génere que no es podria entendre sense films com 'El gran dictador' o 'Candilejas'. Les seues obres s'han versionat moltes vegades. I sempre amb l'objetiu d'homenatjar-lo.

Aquest cap de setmana el treatre El Micalet acull un nou tribut a l'actor que tants somriures ha despertat sense dir ni pruna. Però aquesta vegada amb una barreja singular de teatre, cinema i música. L'obra creada per la companyia Creaciones Codo con Codo, naix inspirada a partir del film 'The Kid', realitzat per Chaplin.

La història de la funció gira en torn a un personatge que entra i ix de la pantalla per a contar-nos la seua vida i els motius pels quals es veu abocat a actuar de la manera que ho fa. Tot això, acompanyat d'una banda sonora interpretada en directe al piano. Un instrument, a més, que per les seues particularitats permet reaccionar amb immediatesa als matisos narratius i esdeveniments de la pel·lícula que durant l'espectacle será projectada en una pantalla situada al fons de l'escenari.

Etiquetas
stats