Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Consell recuperarà en 2021 la gestió pública de l'hospital de Torrevella en finalitzar la concessió a Ribera Salud

L'hospital de Torrevella.

EFE

València —

0

La Generalitat Valenciana recuperarà per a la gestió pública l'hospital de Torrevella (Alacant) una vegada finalitze la concessió al grup Ribera Salud, previst per al mes d'octubre del 2021.

Així ho ha anunciat aquest dijous la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en la sessió de control al Consell del ple de les Corts Valencianes, en reposta a una pregunta de la diputada d'Unides Podem Irene Gómez sobre aquesta qüestió.

“El full de ruta no s'ha variat”, ha assegurat Barceló, qui ha dit que quan arribe el moment, a l'octubre, notificaran a Ribera Salud “que queda conclòs el contracte en el moment del seu venciment”.

D'aquesta manera, ha destacat, els 180.000 alacantins que depenen d'aquest departament, gestionat per una concessió, “passaran totalment al sistema públic”.

La consellera ha destacat que aquesta pandèmia ha posat de manifest la importància de la sanitat pública i universal, que “ens ha atingut a tots sense diferenciar i ens ha igualat davant la malaltia”.

Ha assegurat que des del Govern Botànic II aposten per la gestió pública de la sanitat, i ha assenyalat que durant la pandèmia tots els recursos sanitaris, sense distingir la titularitat, ja siga pública o privada, s'han posat a la disposició dels valencians.

Etiquetas
stats