Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Tribunal de Comptes requereix 4,2 milions d'euros a la directiva acomiadada per l'estafa a l'EMT de València

Celia Zafra, excap d'Administració de l'EMT de València.

Lucas Marco

València —

0

Celia Zafra, la directiva de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de València acomiadada pel 'frau del CEO', haurà d'abonar 4,2 milions d'euros en deu dies, segons la notificació del Tribunal de Comptes a la qual ha tingut accés elDiario.es.

La presidència de la secció d'enjudiciament del tribunal, en el marc de les seues actuacions prèvies per l'estafa contra l'EMT de València, ha practicat aquest dimecres la liquidació provisional, que xifra l'import en 4,2 milions d'euros, incloent 155.778 euros en concepte d'interessos de demora.

La Unitat d'Actuacions Prèvies a l'Exigència Jurisdiccional de Responsabilitats Comptables ha requerit Zafra, com a presumpta responsable, el reintegrament dels 4,2 milions d'euros en el termini de deu dies hàbils. En cas de no atendre el requeriment, el Tribunal de Comptes procedirà a l'embargament dels seus béns.

L'exdirectiva, l'acomiadament de la qual va ser declarat improcedent recentment, pot recórrer aquesta provisió, en el termini de cinc dies, davant la Sala de Justícia del Tribunal de Comptes. El recurs no implica la suspensió de les actuacions. Zafra és l'única imputada en la causa per la 'estafa del CEO' a l'EMT que investiga el Jutjat d'Instrucció número 18 de València.

Etiquetas
stats