Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Cine, circ o música inunden vuit barris de València des d’aquest cap de setmana

El circ del Gran Fele serà un dels participants.

Carlos Navarro Castelló

El programa “Cultura als barris” comença aquest cap de setmana a la ciutat de València. Cine, poesia, tallers, circ i música, entre altres, són les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat per a aquesta iniciativa de descentralització que omplirà de cultura tots els punts urbans i els pobles de València en les pròximes 8 setmanes.

Les més de 100 activitats culturals programades s’esdevindran a Campanar (plaça de l’Església), l’Olivereta (plaça de Roma), Quatre Carreres (plaça del Poeta Badenes), Benicalap (plaça Nova de l’Església), la Saïdia (carrer d’Almassora), Jesús (plaça d’Holanda), el Cabanyal (plaça de l’Església dels Àngels) i Rascanya (plaça del Bisbe Laguarda).

Tal com va explicar la regidora de Cultura, Glòria Tello, durant la presentació del programa, es tracta d’“un projecte que naix de la consciència que la cultura és un dret de tothom, i pretén posar-la a l’abast del nostre veïnat als carrers i a les places dels barris de la ciutat”.

L’activitat té un pressupost de 207.000 euros i es tracta, en paraules de Tello, d’“un dels projectes més potents que hem dissenyat des que vam arribar a l’equip de govern els que volem que València siga una ciutat de barris, però no de barris de primera i de segona, sinó que tots puguen gaudir dels serveis necessaris i d’una oferta cultural ben rica”.

En concret, aquest dissabte hi ha previst un espectacle circense d’11.00 a 14.00 hores a Campanar, música clàssica a les 19.00 hores a l’Olivereta, cine a les 21.30 hores a Quatre Carreres i Benicalap, jocs i pintacares d’11.00 a 14.00 hores a la Saïdia, mim d’11.00 a 14.00 hores a Jesús, tabal i dolçaina a la mateixa hora al Cabanyal i poesia a les 12.00 hores a Rascanya.

Etiquetas
stats