Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

La Generalitat Valenciana homenatja Juan Genovés en la campanya del 9 d'Octubre

Presentació de la campanya del 9 d'Octubre.

Laura Martínez

0

Abraçar, abraçar-se, abraçar-nos. L'acte de germanor i afecte és el símbol de l'última campanya de la Generalitat Valenciana per al 9 d'Octubre, dia de la Comunitat Valenciana. 

'L'abraçada' és també l'obra més representativa del pintor Juan Genovés, mort el maig passat, al qual l'Executiu autonòmic ha volgut retre homenatge amb la seua imatge institucional. La campanya consta d'una sèrie d'il·lustracions que recorden les festes més emblemàtiques de nord a sud, recollides en un llibre escrit per Sergi Durbà.

La imatge principal cerca representar “allò que no tindrem: estar junts, celebrant”, en paraules de la dissenyadora i la il·lustradora que li han donat forma, Ana Asunción i Núria Tamarit

La radiotelevisió pública À Punt es “bolcarà” en la cobertura des del dilluns, segons ha expressat el seu director general, Alfred Costa. 

El divendres, À Punt tindrà una programació especial en directe per la ràdio i televisió amb connexions en múltiples municipis.

Etiquetas
stats