Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Centenars de joves clamen contra el canvi climàtic a València: “Ni un grau més, ni una espècie menys!”

Centenars de joves concentrats a la plaça de la Mare de Déu de València exigeixen polítiques contra el canvi climàtic

Carlos Navarro Castelló

València —

Al voltant de mig miler de persones, la majoria d'ells joves estudiants, s'han concentrat aquest divendres en la plaça de la Mare de Déu de València com a resposta a la crida del moviment ‘Fridays for future’ que exigeix mesures contundents per a frenar el canvi climàtic.

A 22 graus de temperatura quan encara no ha arribat la primavera, han entonat tot tipus de càntics reivindicatius com “aquesta calor, no és normal” o “ni un grau més, ni una espècie menys!”.

A més, els assistents han exhibit tot tipus de pancartes amb lemes en al·lusió al canvi climàtic, com “canvia la política, no el clima” o “justícia climàtica ja”.

El moviment 'Fridays for Future València' s'ha convocat en sintonia amb altres 1.300 ciutats d'un centenar de països europeus perquè els dirigents de totes les administracions i agrupacions polítiques es prenguen de debò l'ecologisme adopten polítiques per a frenar el canvi climàtic.

Etiquetas
stats