Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'alcalde d'Albaida renuncia al seu càrrec després de ser nomenat president de l'empresa pública que gestionarà les ITV valencianes

Josep Albert.

Toni Cuquerella


0

L'alcalde d'Albaida, Josep Albert (Compromís) ha renunciat a la vara de comandament de la localitat després de ser nomenat president de la Societat Valenciana d'Inspecció Tècnica de Vehicles, S. A., l'empresa pública que gestionarà les ITV valencianes.

Albert ha sigut alcalde d'Albaida des de l'any 2011, i malgrat que a l'octubre ja havia anunciat que no optaria a un quart mandat, l'abandó de l'alcaldia de la localitat es produeix mig any abans de les eleccions municipals de 2023.

La renúncia de Josep Albert es produïa la vesprada d'aquest dimarts en un ple municipal extraordinari a Albaida convocat l'endemà del seu nomenament per al càrrec de l'empresa pública. El fins ahir alcalde explicava que “no es tracta d'una decisió oportunista o que responga a interessos personals, sinó d'etapes vitals que comencen i acaben”, i afegia que el govern mantindrà “l'equip”. Amb la veu trencada reivindicava el seu “patriotisme albaidí i del País Valencià” i el seu “full de ruta clar” del govern que ha exercit.

El successor d'Albert al capdavant de l'Ajuntament d'Albaida serà el regidor Alejandro Quilis, encara que de manera transitòria fins al ple de nomenament del pròxim alcalde les funcions recauen en la tinenta d'alcalde Bea Costa. Albert no obstant això mantindrà la seua acta d'edil en el ple municipal d'Albaida.

Etiquetas
stats