eldiario.es

9

Imputats Camps i el bisbe auxiliar de València per prevaricació, falsedat i malversació en la visita del Papa

Al costat d'ell hi ha imputades altres nou persones, entre elles l'expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, i el bisbe auxiliar de València Esteban Escudero

El Papa Benedicto XVI con Francisco Camps y Rita Barberá.

El Papa Benet XVI amb Francisco Camps i Rita Barberá.

Francisco Camps, expresident de la Generalitat Valenciana, és investigat en una altra causa judicial oberta per presumptes contractes irregulars de la fundació que va organitzar la visita del Papa a València el 2006. Al seu costat hi ha imputades unes altres nou persones, entre elles l'expresident de les Corts, Juan Cotino; i el bisbe auxiliar de València Esteban Escudero.

Tal com ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), aquest procediment està obert des del 2016 per delictes continuats de prevaricació, malversació i falsedat.

Camps ja és investigat en altres dos procediments diferents. El primer, per suposades irregularitats en la gestió de la Fórmula 1 a València; i el segon, per la construcció del traçat del circuit d'aquesta competició. Ara se li afegeix una tercera causa.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha