Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Onze títols per a regalar recomanats per les editorials

elDiariocv

Sis editorials valencianes tornen a unir-se aquest nadal per a fomentar la lectura valenciana i el comerç local. La iniciativa Va de *Llibres se celebra per tercera vegada amb una associació de 65 llibreries en les quals es poden trobar els onze títols recomanats per sis segells valencians.

Per a aquesta edició, Onada Edicions, Vincle, Balandra Edicions, Edicions del Bullent, Perifèric Edicions i Edicions 96 recomanen 11 llibres d'autors valencians i en valencià. La mona lectora, de Llorenç Giménez; I tu què en saps?, de Didín Puig i Josep Parra; Joan Fuster recitable, una selecció de textos de Salvador Ortells; Entre Dones, una col·lecció de textos signats per deu autores -Raquel Ricart, Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Carme Manuel, Pepa Guardiola, Isabel García Canet, Lliris Picó, Mercè Climent, Anna Maria Moner i Maria Josep Escrivà-, La maleta de l'avi, de Juan Hernández i Fàtima Fernàndez; La cuina de l'Albufera i els marjals, d'Emili Piera; La retratista d'ànimes, de Vicent Usó; A mi què em passa? de Tona Català i Estribord, d'Adolf Beltran.

La campanya, que enguany porta el nom de 'Santa Llúcia, porrat i llibres', consisteix a recomanar una sèrie de títols per a regalar aquestes festes, llibres valencians i en valencià per a totes les edats. Amb això, les sis editorials intenten impulsar el comerç local i la vida en els barris durant l'època nadalenca.

'Va de Llibres' pretén ser una eina que ajude a visibilizar el llibre en valencià i a millorar els índexs de lectura del país a través de la col·laboració de bibliotecaris, escriptors i centres d'ensenyament. El lema de la campanya, 'Santa Llúcia, porrat i llibres', fa referència als mercats tradicionals en els quals es venen dolços i fruita seca i al dia en el qual comença el solstici d'hivern.

La presentació de la campanya es farà aquest dilluns al Col·legi de l'Art Major de la Seda, a partir de les 19 hores. L'edició s'estructura en dues accions: la primera, el dia 12, la trobada dels lectors amb els autors de les obres; la segona, la presentació dels llibres en la Biblioteca Pública Valenciana, del 20 al 22 de desembre.

Etiquetas
stats