Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

I qui va matar l'alcalde de Polop? Absolts els set acusats en determinar el jurat que no existeixen proves suficients

L'acusat Juan Cano, el qual ha sigut declarat "no culpable".

eldiariocv.es / Europa Press

Valencia —

0

El jurat popular ha absolt els set acusats del crim d'Alejandro Ponsoda, l'alcalde de la localitat alacantina de Polop (Alacant) que va ser tirotejat a les 21.20 hores del 19 d'octubre de 2007, a les portes del seu domicili, en la pedania de Xirles. La magistrada-presidenta del tribunal del jurat ha dictat a la sala la sentència in voce amb l'absolució dels set acusats.

Els acusats eren l'ex-regidor d'Urbanisme de Polop i successor de Ponsoda, Juan Cano; l'empresari del calçat Salvador Ros; els responsables del club Mesalina, on segons les acusacions es va ordir el crim, Pedro Hermosilla i Ariel Gatto; i els considerats presumptes autors materials del crim: Raúl Montero Trevejo, Robert Franek i Radim Rakowsk.

Els quatre inductors i instigadors s'enfrontaven a una petició de 25 anys de presó per assassinat amb traïdoria i preu, en concurs amb atemptat a l'autoritat, i a 27 anys de presó els tres acusats de ser autors materials de l'assassinat, en sumar un delicte de tinença il·lícita d'armes del qual també han sigut absolts.

Al llarg de les 13 sessions en l'Audiència Provincial d'Alacant han declarat prop d'un centenar de testimonis, inclòs un testimoni protegit, perits i agents de les Forces de Seguretat.

Etiquetas
stats