Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Villena homenatja a Juan Diego Botto posant el seu nom a una butaca del Teatre Chapí

Juan Diego Botto, al costat de la seua butaca en el Teatre Chapí de Villena.

Toni Cuquerella

0

L'actor i cineasta Juan Diego Botto ja és part del Teatre Chapí de Villena, gràcies a la butaca que des d'aquest diumenge llueix el seu nom en el seu suport. Botto, que va interpretar la nit del dissabte l'obra ‘Una noche sin luna’, va rebre posteriorment l'homenatge i reconeixement a la seua trajectòria professional de l'Ajuntament de Villena, de mans del seu alcalde, Fulgencio Cerdán, juntament amb els edils Alba Laserna, Juan José Olivares, Andrés Martínez, i el director del Teatre, Francisco Flor.

Juan Diego Botto, premi Nacional de Teatre 2021, representa una generació de fer cinema i teatre des del compromís amb l'espectador, però també amb uns valors socials de defensa de les llibertats, el progrés social, la justícia i la igualtat entre les persones, ha destacat Cerdán.

Botto ha sigut nominat als Premis Goya en quatre edicions diferents, gràcies a les seues interpretacions en pel·lícules com a ‘Historias del Kronen’, ‘Plenilunio’, ‘Vete de mi’ i ‘Ismael’. A més, per la seua dilatada carrera en els escenaris de teatres de tota Espanya, compte en el seu palmarés amb el premi Fotograma de Plata al millor actor de teatre en 2008, un Premi Cosmopolitan i dos premis Max.

Etiquetas
stats