Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Tres detinguts per robar efectes religiosos per més de 200.000 euros a Cullera

En total han sigut 60 els objectes recuperats per la Guàrdia Civil.

Toni Cuquerella

0

Tres homes han sigut detinguts com a presumptes autors d'un robatori en un domicili de Cullera d'objectes de caràcter religiós per valor de 200.000 euros. L'operació va començar després de la denúncia del germà d'un sacerdot propietari de la casa, que va posar en coneixement a la Guàrdia Civil el robatori.

Fruit de les investigacions, els agents van descobrir que diverses peces del robatori estaven a la venda en una coneguda plataforma d'Internet dedicada a la compra i venda d'objectes.

Gràcies a les perquisicions de la Guàrdia Civil es va aconseguir identificar als autors del robatori. El passat dia 10 de març els agents van realitzar dos registres domiciliaris en la localitat de Cullera trobant més de 60 peces de caràcter històric i religiós.

La majoria d'objectes pertanyien al robatori denunciat i els altres, els propietaris no van justificar la seua legal procedència. Pel que, actualment, s'està investigant el seu origen.

Finalment, aquest mateix dia la Guàrdia Civil de València va procedir a la detenció de tres homes de 19, 48 i 51 anys, de nacionalitat espanyola, per robatori amb força en les coses en el la localitat de Cullera.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Sueca.

Etiquetas
stats