Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

La secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, serà la nova consellera valenciana d'Educació

Vicent Marzà dona un abraç a qui serà el seu relleu en la Conselleria, Raquel Tamarit, davant la seu de Compromís.

Laura Martínez

València —

1

La fins ara secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, serà la nova consellera d'Educació, Cultura i Esport. La integrant de Compromís ha sigut proposada aquest dimecres per Vicent Marzà, que deixa el càrrec per a dedicar-se a reforçar el partit de cara a les eleccions. Tamarit ha sigut ratificada aquest dimecres en l'executiva de Compromís.

Mestra de professió, Tamarit va ser alcaldessa de Sueca, deixebla del representant de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, i una persona de confiança dels líders de Més Compromís, branca majoritària de la coalició valencianista. Va entrar en l'Executiu valencià en 2019 per a l'àrea de Cultura i Esport, més discreta en un departament eclipsat per Educació però amb l'oportunitat de visibilitzar aquestes dues àrees a partir d'ara.

Entre la terna de noms que s'han remenat; el portaveu de Compromís en la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i la secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, la coalició valencianista, a proposta de Més Compromís, ha optat per la continuïtat en la gestió en triar a aquesta última, que ja formava part de l'equip de Vicent Marzà.

Etiquetas
stats