Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Andalucía destina 120 millones más en contratos a dedo para derivar a la privada
El asesor de Ábalos usó el cargo para ofertar mascarillas en plena pandemia
Opinión - ¿Qué era y qué es la izquierda? Por Neus Tomàs

Alzira demanarà la zona catastròfica per les inundacions

Alzira es va veure molt afectada per les pluges de divendres

Toni Cuquerella

0

Este dilluns ha tingut lloc la segona reunió de caps de departament en la qual s’ha establert el procediment d’arreplegada de dades per tal d’elaborar una memòria avaluadora amb les dades objectives de les incidència per la pluja. Este document inclourà dades referides tant a la ciutadania com a empreses i comerços, associacions i espais públics.

Un dels punts més importants de la reunió consistix en l’habilitació de dos tràmits a la Clau amb la finalitat de replegar les dades aportades per la ciutadania i els comerços. L’aportació de dades no pressuposa el dret a tindre una ajuda o indemnització.

Està previst reforçar el servei a la Clau en cas que siga necessari, per tal de tramitar danys urbans, rurals i de vehicles.

L’Ajuntament demana als veïns dels barris de les Basses, l’Alquenència i Venècia-Pere Crespí que acudisquen a les oficines de la Clau per tal de fer el tràmit “Pluges novembre 2018, comunicació de danys” amb la finalitat de comptar amb la informació més detallada possible de cara a l’elaboració la memòria avaluadora. A més, els ciutadans també podran fer un tràmit per a sol·licitar ajuda dels Serveis Municipals per a la retirada d’objectes afectats o neteja.

Estos dos tràmits també estaran disponibles a la seu electrònica per a poder fer la comunicació Online, sense haver d’assistir presencialment a la Clau.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, es reuniran este dimarts, 20 de novembre, amb el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, per tal d’exposar les conseqüències de l’episodi de pluja i aportar les dades inicials aportades per la ciutadania.

A més, Gómez i Pascual traslladaran la petició de la millora de les infraestructures hídriques necessàries per tal d’evitar les inundacions i sol·licitarà una reunió conjunta amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Etiquetas
stats