Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Calendari laboral valencià 2024: com cauen els festius i quants ponts hi haurà l'any vinent

El calendari laboral valencià per al 2024.

El ple del Consell aprovava divendres passat el decret que determina el calendari laboral d'aplicació en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per a l'any 2024. El calendari ha sigut sotmés a informe preceptiu previ del Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i la negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana. 

Així mateix, s'ha tingut en compte la Resolució de les Corts referida a la declaració com a festivitat autonòmica de les Fogueres de Sant Joan.

Així, seran festius en la Comunitat Valenciana: 1 de gener, Any Nou; 6 de gener, dia de Reis; 19 de març, San Josep; 29 de març, Divendres Sant; 1 d'abril, Dilluns de Pasqua; 1 de maig, Festa del Treball; 15 d'agost, Assumpció de la Mare de Déu; 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya; 1 de novembre, Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; i 25 de desembre, Nadal. I amb caràcter retribuït i recuperable s'estableix el 24 de juny, Sant Joan.

En 2024 no serà festiu autonòmic el Dijous Sant, 28 de març, mentre que el dia de Reis i el 12 d'Octubre cauran en dissabte. El 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, és diumenge. Quant als ponts, l'1 de gener és dilluns i l'1 de novembre i el 6 de desembre són divendres.

A aquests dotze festius aprovats pel Govern valencià se'ls afegiran els locals: les festes de la Magdalena a Castelló, la Santa Faç a Alacant, Sant Vicent Màrtir a València, Sant Vicent Ferrer en moltes localitats valencianes o el Dijous Sant en alguns municipis.

Etiquetas
stats